Χαμηλή σε ποιότητα η διατροφή των ηλικιωμένων: Που οφείλεται και πώς μπορεί να βελτιωθεί;
Η Dana Ellis Hunnes, PhD, MPH, RD, ανώτερη διαιτολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, υπογράμμισε ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα άτομο, τόσο πιο πιθανό είναι να ζει μόνο του ή να είναι απομονωμένο κοινωνικά. Το γεγονός αυτό καθιστά πιο δύσκολη την αγορά, την παρασκευή και την κατανάλωση πιο υγιεινών γευμάτων. (6 απλοί τρόποι υγιεινής διατροφής)
Περισσότερα εδώ: